VI ER SÅ UTROLIG HELDIGE!!

Klikk her og se hvorfor !!

Det er fredag og jeg, daglig leder, sitter og svetter over tall og budsjett, da det banker på døren her på «Frivilligheten». Inn kommer gode frivillighetsvenner, to trivelige damer. Damene har meldt sin ankomst og kaffetrakteren står og småputrer, sammen med deilig julebakst fra sentralens eget kjøkken.        


 Det er alltid trivelig med besøk, men kanskje spesielt nå i førjulstid. Litt småmørkt ute, kjempekos med stearinlys inne. Litt lyng og bar i vaser, røde løpere på bordene. Det blir så lunt og godt, en fin tid for en god prat. Vi er så utrolig heldige her på frivillighetssentralen, så utrolig heldige som får så mange hyggelige mennesker på besøk. Så utrolig heldige som har så mange som husker på oss. Og i tillegg til all hygge som så mange bidrar med ved å komme på besøk, så er det mange som i tillegg har med gaver. Gaver som gir grunnlag for en spesiell ramme rundt «Frivillighetens» møteplass. En møteplass som vi håper og tror betyr mye for noen.
 Og i dag visste jeg nesten ikke hvordan jeg kunne få takket nok. For damene kom ikke tomhendte. Her var det hjemmestrikket og heklet i mengdevis. Store slumretepper, tovede sitteunderlag, grytekluter, sokker, votter og kanskje det morsomste av alt: DUKKETØY. Små pakker med store kunstverk – bare se her.

 

                                                                     Tusen, tusen takk til damene for ett års produksjon av håndarbeid. Her er det time etter time, kveld etter kveld som har blitt brukt, og så var vi så utrolig heldige at denne gaven ble gitt til oss.
 

2018 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås