Valentine's Day på Frivillighetssentralen

Anledninger må markeres, så også på «Frivilligheten». Med disse fine bildene ønsker vi alle våre venner, sent, men godt, en riktig HAPPY VALENTINE!

De deilig sconesene, som dere ser på bildet, slo Kristin og Magnus sammen på en, to, tre, og her deler vi oppskriften med dere. De var nemlig KJEMPEGODE, og har du litt smør og en pølsesnabb i huset, blir det prikken over i’en.
Scones
 
9 dl. Hvetemel (eller halvparten sammalt hvete – dette alternativet brukt vi her)
  2 ss farin
  1 ss bakepulver
  ½ ts salt

5 ss margarin (75 gram)
 4 dl sur eller søt melk (vi brukte søt)
 Bland det tørre og rør i melk og smeltet margarin. Del deigen i fire like deler. Klapp hver del til en rund kake (ca. 16 cm i diameter). Legg kaken på bakepapir på stekebrett. Del hver kake i fire. Stekes midt i ovnen på 200-220 grader C. i 10 minutter, og vips, deilige scones til teen. 


VELBEKOMME!!Flere nyheter

Vi er igang igjen !!

Etter en velfortjent ferie er vi nå igang igjen. Se på vår kalender, våre aktiviteter, eller stikk innom i Glads vei 47, når det måtte passe mandag til torsdag kl 10 - 16. Loppestuene bugner av gjenstander til gibort priser.

VEL MØTT IGJEN I AUGUST !!

Vi er stolte av alt arbeid våre frivillige har utført det siste halvåret - og ikke minst, hvilken interesse våre tilbud har fått blant brukerne. Vi gleder oss til å ta fatt igjen i august og ønsker alle en fin sommer.

Ny aktivitet på Sentralen: Politisk time, Politikerprat

Annen hver onsdag kl. 12 - 13 fra 4/9 og fram til 11/12 vil politikere fra vårt bydelsutvalg møte på sentralen for en prat over kaffekoppen. Alle politiske partier vil møte, men kun én fra ett parti hver gang. Først ut er Høyres Erik Normann. Møt opp og still spørsmål om hvilke planer politikerne har for framtiden din.

VELKOMMEN til sommerfeiring på uteplassen 19. juni kl 12

Sommerværet lar vente på seg, men vi satser på at det blir bra til den 19. juni. Så vi inviterer alle til servering og levende musikk på uteplassen foran sentralen.

FLOTT før 17. MAI FEST

Ca. 40 personer fant veien til Frivillighetssentralen 16. Mai. Her vaiet flaggene og bordene på uteplassen var pyntet i rødt, hvitt og blått. Solen skinte fra skyfri himmel, Birger serverte pølser med deilig tilbehør og Ilse- og Kristins sentralbakte boller gikk ned på høykant til kaffekoppen. Seks ulike nasjoner var representert, vi rensket halsen og sang Norge i rødt, hvitt og blått og Kjersti ønsket velkommen med små 17. mai vers. Ekstra hyggelig var det at staben i kirken stilte mannsterke med sognepresten i spissen. Tusen takk til alle frammøtte for at dere gjorde 16. mai festen vår så hyggelig og tusen takk til frivillighetsgjengen for topp innsats både ute i felten og ute ved bordene. HIPP, HIPP, HURRA!!

2019 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås