Valentine's Day på Frivillighetssentralen

Anledninger må markeres, så også på «Frivilligheten». Med disse fine bildene ønsker vi alle våre venner, sent, men godt, en riktig HAPPY VALENTINE!

De deilig sconesene, som dere ser på bildet, slo Kristin og Magnus sammen på en, to, tre, og her deler vi oppskriften med dere. De var nemlig KJEMPEGODE, og har du litt smør og en pølsesnabb i huset, blir det prikken over i’en.
Scones
 
9 dl. Hvetemel (eller halvparten sammalt hvete – dette alternativet brukt vi her)
  2 ss farin
  1 ss bakepulver
  ½ ts salt

5 ss margarin (75 gram)
 4 dl sur eller søt melk (vi brukte søt)
 Bland det tørre og rør i melk og smeltet margarin. Del deigen i fire like deler. Klapp hver del til en rund kake (ca. 16 cm i diameter). Legg kaken på bakepapir på stekebrett. Del hver kake i fire. Stekes midt i ovnen på 200-220 grader C. i 10 minutter, og vips, deilige scones til teen. 


VELBEKOMME!!Flere nyheter

FLOTT før 17. MAI FEST

Ca. 40 personer fant veien til Frivillighetssentralen 16. Mai. Her vaiet flaggene og bordene på uteplassen var pyntet i rødt, hvitt og blått. Solen skinte fra skyfri himmel, Birger serverte pølser med deilig tilbehør og Ilse- og Kristins sentralbakte boller gikk ned på høykant til kaffekoppen. Seks ulike nasjoner var representert, vi rensket halsen og sang Norge i rødt, hvitt og blått og Kjersti ønsket velkommen med små 17. mai vers. Ekstra hyggelig var det at staben i kirken stilte mannsterke med sognepresten i spissen. Tusen takk til alle frammøtte for at dere gjorde 16. mai festen vår så hyggelig og tusen takk til frivillighetsgjengen for topp innsats både ute i felten og ute ved bordene. HIPP, HIPP, HURRA!!

Kontakt på tvers av generasjoner

Det snakkes mye om Å BLANDE GENERASONER for tiden . Det gjør vi hver eneste dag på "Frivilligheten". Vi har lunsjbesøk av gamlekara og yngstemann denne dagen var go'jenta på to uker. Så som dere kanskje forstår, ja, vi er helt enige: Å blande generasjoner skaper et trivelig miljø, det er stimulerende og lærerikt, så velkommen til både store og små.

LOPPEMARKED lørdag 27. april og søndag 28. april.

VI HAR LOPPEMARKED lørdag 27. april kl. 10 - 16 og søndag 28. april kl. 12 – 16. Vi har hentet fram fra våre «gjemmer» lopper av alle slag. Spennende saker – lave priser. OBS! Vi har tatt av finere lopper på eget bord inne på kjøkkenet/kontoret. Gratis kaffe og noe søtt til kaffen. Betaling ved kort, VIPPS eller kontanter

Hyggetreff på Frivillighetssentralen onsdag 27. mars kl 17

Sissel Haug fra ALFA TRAVEL, TRYGGE REISER forteller om ulike turopplegg. Brita fra sentralen vil fortelle om SENIORREISER. Simen snakker om spennende utflukter i Grefsenåsen Vi serverer varm suppe, kaffe og kaker. Alt er gratis 😊 MØT OPP – ALLE ER VELKOMMEN

TUR TIL GREFSENKOLLEN

Det hender av og til at ikke alt går etter programmet, OG TAKK FOR DET!

2019 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås