TUR TIL GREFSENKOLLEN

Det hender av og til at ikke alt går etter programmet, OG TAKK FOR DET!

Det hender av og til at ikke alt går etter programmet, OG TAKK FOR DET! Torsdag skulle «Tur og Kultur» programmet til «Lunsj med Lyrikk» på Det Norske Teateret. Men hva skjer, jo i uke 9 var det hverken lunsj eller underholdning å få her. Med 22 forventningsfulle mennesker på deltagerlisten, var det trist å avlyse.

SIMEN PÅ GREFSENKOLLEN ble redningen. Vi har nemlig en flott storstue rett utenfor vår egen frivillighetsdør – Grefsenkollen. Og her hender det at Simen har ulike arrangement. Og Simen kastet seg rundt og hjalp oss på kort varsel. I strålende solskinn dro fem fullastede biler oppover i Grefsenåsen. Her ventet nykokt kaffe og varme wienerbrød og Simens kåseri om Grefsenkollens historie. Og ikke bare det, det ble mye latter og meningsutveksling da Simen og Sissel fant fram artig litteratur. «Stiens historie – en reise til fots» skrevet av Torbjørn Ekelund kan anbefales. Det samme kan boken «Sa mor» som Sissel leste fra. Boken er skrevet av amerikaneren Hal Sirowitz og oversatt av Erlend Loe. Boken er morsom, dyp og ubehagelig sier Loe, og vi anbefaler på det varmeste at du tar deg en titt selv.


Neste tur med «Tur og Kultur» går til Oslo Bymuseum. Bli med, her er det mye moro å titte på.

Flere nyheter

VEL MØTT IGJEN I AUGUST !!

Vi er stolte av alt arbeid våre frivillige har utført det siste halvåret - og ikke minst, hvilken interesse våre tilbud har fått blant brukerne. Vi gleder oss til å ta fatt igjen i august og ønsker alle en fin sommer.

Sommerferie

Vi har sommerferie fra 20.juni og åpner igjen 5. august. I uke 26 (fra 24. juni) og uke 27 (fra 1. juli) er det likevel anledning til å komme innom for en kopp og en prat, eventuelt en liten handel. Annita er der i uke 26 og Kjersti i uke 27.

VELKOMMEN til sommerfeiring på uteplassen 19. juni kl 12

Sommerværet lar vente på seg, men vi satser på at det blir bra til den 19. juni. Så vi inviterer alle til servering og levende musikk på uteplassen foran sentralen.

FLOTT før 17. MAI FEST

Ca. 40 personer fant veien til Frivillighetssentralen 16. Mai. Her vaiet flaggene og bordene på uteplassen var pyntet i rødt, hvitt og blått. Solen skinte fra skyfri himmel, Birger serverte pølser med deilig tilbehør og Ilse- og Kristins sentralbakte boller gikk ned på høykant til kaffekoppen. Seks ulike nasjoner var representert, vi rensket halsen og sang Norge i rødt, hvitt og blått og Kjersti ønsket velkommen med små 17. mai vers. Ekstra hyggelig var det at staben i kirken stilte mannsterke med sognepresten i spissen. Tusen takk til alle frammøtte for at dere gjorde 16. mai festen vår så hyggelig og tusen takk til frivillighetsgjengen for topp innsats både ute i felten og ute ved bordene. HIPP, HIPP, HURRA!!

Kontakt på tvers av generasjoner

Det snakkes mye om Å BLANDE GENERASONER for tiden . Det gjør vi hver eneste dag på "Frivilligheten". Vi har lunsjbesøk av gamlekara og yngstemann denne dagen var go'jenta på to uker. Så som dere kanskje forstår, ja, vi er helt enige: Å blande generasjoner skaper et trivelig miljø, det er stimulerende og lærerikt, så velkommen til både store og små.

2019 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås