TUR TIL GREFSENKOLLEN

Det hender av og til at ikke alt går etter programmet, OG TAKK FOR DET!

Det hender av og til at ikke alt går etter programmet, OG TAKK FOR DET! Torsdag skulle «Tur og Kultur» programmet til «Lunsj med Lyrikk» på Det Norske Teateret. Men hva skjer, jo i uke 9 var det hverken lunsj eller underholdning å få her. Med 22 forventningsfulle mennesker på deltagerlisten, var det trist å avlyse.

SIMEN PÅ GREFSENKOLLEN ble redningen. Vi har nemlig en flott storstue rett utenfor vår egen frivillighetsdør – Grefsenkollen. Og her hender det at Simen har ulike arrangement. Og Simen kastet seg rundt og hjalp oss på kort varsel. I strålende solskinn dro fem fullastede biler oppover i Grefsenåsen. Her ventet nykokt kaffe og varme wienerbrød og Simens kåseri om Grefsenkollens historie. Og ikke bare det, det ble mye latter og meningsutveksling da Simen og Sissel fant fram artig litteratur. «Stiens historie – en reise til fots» skrevet av Torbjørn Ekelund kan anbefales. Det samme kan boken «Sa mor» som Sissel leste fra. Boken er skrevet av amerikaneren Hal Sirowitz og oversatt av Erlend Loe. Boken er morsom, dyp og ubehagelig sier Loe, og vi anbefaler på det varmeste at du tar deg en titt selv.


Neste tur med «Tur og Kultur» går til Oslo Bymuseum. Bli med, her er det mye moro å titte på.

Flere nyheter

FLOTT før 17. MAI FEST

Ca. 40 personer fant veien til Frivillighetssentralen 16. Mai. Her vaiet flaggene og bordene på uteplassen var pyntet i rødt, hvitt og blått. Solen skinte fra skyfri himmel, Birger serverte pølser med deilig tilbehør og Ilse- og Kristins sentralbakte boller gikk ned på høykant til kaffekoppen. Seks ulike nasjoner var representert, vi rensket halsen og sang Norge i rødt, hvitt og blått og Kjersti ønsket velkommen med små 17. mai vers. Ekstra hyggelig var det at staben i kirken stilte mannsterke med sognepresten i spissen. Tusen takk til alle frammøtte for at dere gjorde 16. mai festen vår så hyggelig og tusen takk til frivillighetsgjengen for topp innsats både ute i felten og ute ved bordene. HIPP, HIPP, HURRA!!

Kontakt på tvers av generasjoner

Det snakkes mye om Å BLANDE GENERASONER for tiden . Det gjør vi hver eneste dag på "Frivilligheten". Vi har lunsjbesøk av gamlekara og yngstemann denne dagen var go'jenta på to uker. Så som dere kanskje forstår, ja, vi er helt enige: Å blande generasjoner skaper et trivelig miljø, det er stimulerende og lærerikt, så velkommen til både store og små.

LOPPEMARKED lørdag 27. april og søndag 28. april.

VI HAR LOPPEMARKED lørdag 27. april kl. 10 - 16 og søndag 28. april kl. 12 – 16. Vi har hentet fram fra våre «gjemmer» lopper av alle slag. Spennende saker – lave priser. OBS! Vi har tatt av finere lopper på eget bord inne på kjøkkenet/kontoret. Gratis kaffe og noe søtt til kaffen. Betaling ved kort, VIPPS eller kontanter

Hyggetreff på Frivillighetssentralen onsdag 27. mars kl 17

Sissel Haug fra ALFA TRAVEL, TRYGGE REISER forteller om ulike turopplegg. Brita fra sentralen vil fortelle om SENIORREISER. Simen snakker om spennende utflukter i Grefsenåsen Vi serverer varm suppe, kaffe og kaker. Alt er gratis 😊 MØT OPP – ALLE ER VELKOMMEN

VI TAR I ET TAK FOR EN GOD OG INKLUDERENDE BYDEL.

Visste du at vi har to mottaksklasser for flyktninger på Grefsen skole??

2019 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås