Leksehjelpen!

Leksehjelp på Frivillighetssentralen hver tirsdag.

På leksehjelpen for asylsøkerbarn gjør vi mye forskjellig. Vi gjør selvsagt litt lekser, spiller spill, leser og lager mat. Men det viktigste er at vi snakker norsk. Her er Turid i sving med å lage vafler sammen med barna.

Flere nyheter

Mannekengoppvisning!

Vi har mannekengoppvisning torsdag 17 oktober kl 18-21!

Ny aktivitet på Sentralen: Politisk time, Politikerprat

Annen hver onsdag kl. 12 - 13 fra 4/9 og fram til 11/12 vil politikere fra vårt bydelsutvalg møte på sentralen for en prat over kaffekoppen. Alle politiske partier vil møte, men kun én fra ett parti hver gang. Se kalenderen lenger nede på førstesiden for hvem som kommer hvilke dager! Møt opp og still spørsmål om hvilke planer politikerne har for framtiden din.

VELKOMMEN til sommerfeiring på uteplassen 19. juni kl 12

Sommerværet lar vente på seg, men vi satser på at det blir bra til den 19. juni. Så vi inviterer alle til servering og levende musikk på uteplassen foran sentralen.

FLOTT før 17. MAI FEST

Ca. 40 personer fant veien til Frivillighetssentralen 16. Mai. Her vaiet flaggene og bordene på uteplassen var pyntet i rødt, hvitt og blått. Solen skinte fra skyfri himmel, Birger serverte pølser med deilig tilbehør og Ilse- og Kristins sentralbakte boller gikk ned på høykant til kaffekoppen. Seks ulike nasjoner var representert, vi rensket halsen og sang Norge i rødt, hvitt og blått og Kjersti ønsket velkommen med små 17. mai vers. Ekstra hyggelig var det at staben i kirken stilte mannsterke med sognepresten i spissen. Tusen takk til alle frammøtte for at dere gjorde 16. mai festen vår så hyggelig og tusen takk til frivillighetsgjengen for topp innsats både ute i felten og ute ved bordene. HIPP, HIPP, HURRA!!

Kontakt på tvers av generasjoner

Det snakkes mye om Å BLANDE GENERASONER for tiden . Det gjør vi hver eneste dag på "Frivilligheten". Vi har lunsjbesøk av gamlekara og yngstemann denne dagen var go'jenta på to uker. Så som dere kanskje forstår, ja, vi er helt enige: Å blande generasjoner skaper et trivelig miljø, det er stimulerende og lærerikt, så velkommen til både store og små.

2019 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås