Frivillighetssentralen hjelper så gjerne til jul!!

Se hvordan ved å klikke her.


«Trenger du hjelp til juleforberedelser», skrev Frivillighetssentralen i siste nummer av Talefoten. Vi kan hjelpe med julemat og juletre, med julekort og julenek og mye, mye mer. Og i dag på en ganske vanlig torsdag fikk vi et hyggelig juleoppdrag. Godt inn i marka bor det nemlig en ordentlig hyggelig, voksen dame. 70 år har akkurat blitt rundet og det meste greier hun selv. Men JULEVEDEN den er tung å få i hus. Og VINTERVINDUENE, ja de er ikke særlig lettere. Det er lang vei fra lagringsplass for ved og vinduer til den koselige stua.
 «Men ingen problem», det visste vår gode venninne, «for jeg har jo Frivillighetssentralen på Grefsen Kjelsås». Og i dag var det Jan og Magnar som satte seg i frivillighetsbilen med kurs for marka. Dette var en mannfolkjobb. Kåre ble med som hjelpemann og Magnus som fotograf. 

      

Flere nyheter

FLOTT før 17. MAI FEST

Ca. 40 personer fant veien til Frivillighetssentralen 16. Mai. Her vaiet flaggene og bordene på uteplassen var pyntet i rødt, hvitt og blått. Solen skinte fra skyfri himmel, Birger serverte pølser med deilig tilbehør og Ilse- og Kristins sentralbakte boller gikk ned på høykant til kaffekoppen. Seks ulike nasjoner var representert, vi rensket halsen og sang Norge i rødt, hvitt og blått og Kjersti ønsket velkommen med små 17. mai vers. Ekstra hyggelig var det at staben i kirken stilte mannsterke med sognepresten i spissen. Tusen takk til alle frammøtte for at dere gjorde 16. mai festen vår så hyggelig og tusen takk til frivillighetsgjengen for topp innsats både ute i felten og ute ved bordene. HIPP, HIPP, HURRA!!

Kontakt på tvers av generasjoner

Det snakkes mye om Å BLANDE GENERASONER for tiden . Det gjør vi hver eneste dag på "Frivilligheten". Vi har lunsjbesøk av gamlekara og yngstemann denne dagen var go'jenta på to uker. Så som dere kanskje forstår, ja, vi er helt enige: Å blande generasjoner skaper et trivelig miljø, det er stimulerende og lærerikt, så velkommen til både store og små.

LOPPEMARKED lørdag 27. april og søndag 28. april.

VI HAR LOPPEMARKED lørdag 27. april kl. 10 - 16 og søndag 28. april kl. 12 – 16. Vi har hentet fram fra våre «gjemmer» lopper av alle slag. Spennende saker – lave priser. OBS! Vi har tatt av finere lopper på eget bord inne på kjøkkenet/kontoret. Gratis kaffe og noe søtt til kaffen. Betaling ved kort, VIPPS eller kontanter

Hyggetreff på Frivillighetssentralen onsdag 27. mars kl 17

Sissel Haug fra ALFA TRAVEL, TRYGGE REISER forteller om ulike turopplegg. Brita fra sentralen vil fortelle om SENIORREISER. Simen snakker om spennende utflukter i Grefsenåsen Vi serverer varm suppe, kaffe og kaker. Alt er gratis 😊 MØT OPP – ALLE ER VELKOMMEN

TUR TIL GREFSENKOLLEN

Det hender av og til at ikke alt går etter programmet, OG TAKK FOR DET!

2019 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås